Een boom in huis

Boom muursticker

In mijn omgeving zie ik dat mensen steeds vaker hun huis versieren met muurstickers. Een appeltaartrecept in de keuken of een straaljager in de kinderkamer. Een muursticker is natuurlijk een eenvoudige manier om je huis hip te maken. Het aanbod wordt groter dus door de bomen zie je het bos niet meer. De mooiste muursticker die ik heb gevonden presenteer ik vandaag…

De muursticker

Oke, het plaatsen van een muursticker is zo gedaan. Maar niet elke sticker heeft een mooi ontwerp waardoor het soms wat goedkoop oogt. Nu heb ik er een gevonden van een prachtige kwaliteit en een geweldig om naar te kijken: de boom muursticker.

De sticker heeft een print van een levensgrote boom met veel details. Ook de kleuren zorgen ervoor dat de boom echt in je huis staat. Het heeft een lengte van 2.60 meter waardoor hij in ieder huis tot het plafond zal reiken.

Boom muursticker

Deze boom muursticker is van het merk KEK Amsterdam. Hij is heel dun en mat.Het voordeel is dat hij waterbestendig is waardoor je hem eenvoudig kan schoonmaken. Naast deze boom zijn er nog vijf andere varianten verkrijgbaar.

Deze boom muursticker kost: €79,95

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Een boom in huis, 9.0 out of 10 based on 2 ratings

by Hippehoes

Een passie voor wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *