Eten en zitten in de tuin…

eten in de tuin

De lente is begonnen, de tijd om jouw tuin klaar te maken voor de heerlijke zomeravonden. Loungen, chillen en lekker eten. Is jouw tuin al klaar voor de eerste warme dagen?

Eten in de tuin

Niets is lekkerder dan te eten met een groep vrienden in de tuin. En wat heb je daar voor nodig? Een goede barbecue of buitenkeuken. Afgelopen zomer heb ik veel mensen ontvangen en heeft de barbecue op volle toeren gedraaid. Ik heb gekozen voor een echte Weber. Een stevig model en groot genoeg om een groep in een keer te voorzien van een stuk vlees.
Voor deze zomer staat de buitenkeuken al klaar. Koken voor je vrienden en familie in de tuin. Omdat het op gas werkt ideaal als de houtskool op is of als je meteen aan de slag wilt gaan. Met het pitje naar de grill kan je ook de saté saus warm houden.

Zitten in de tuin

De loungeset is mijn favoriete plek om te zitten. Bovenop het terras, waar de zon het langst te vinden is. Vaak staat de barbecue er naast en eten we met een bord op schoot. Voor formeler bezoek hebben we ook een grote eettafel. Zachte kussen in de houten stoelen maken dit de plek waar je uren kan zitten.

Verkoeling in de tuin

De zon is heerlijk. Maar op de echte warme dagen kan je wat verkoeling gebruiken. In mijn tuin staat een grote parasol boven de eettafel. Dit maakt het een erg gezellige plek en kan je zonder zonnebril je visite aankijken.
Boven de loungeset pronkt een schaduwdoek. Dit geeft een speels effect en ideaal om ook mee te nemen op vakantie!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

by Hippehoes

Een passie voor wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *