Inspirerende tijdschriften

Woonbladen inspireren mij… Vtwonen, Eigen huis & interieur en 101 woonideeën zijn voorbeelden van tijdschriften met de laatste woontrends. Niet alleen leuk om zelf te lezen maar ook om cadeau te geven…

Modieuze woontijdschriften

Niets is heerlijker dan op de bank zitten met een vers gekocht tijdschrift. Al lezend om je heen kijken, naar je interieur. Welke trends kan en wil je toepassen in je eigen huis. Sommige ideeën zijn eenvoudige te verwezenlijken. Terwijl andere een heuse verbouwing nodig hebben. Maar dromen moet je hebben!

Ik heb voor jou drie woontijdschriften op een rijtje gezet die ik geweldig vind.

Vtwonen

Vtwonen is een van mijn favoriete bladen. Het heeft een mooie lay-out, je kan gluren in andermans huis en niet geheel onbelangrijk: de woonstijlen spreken mij aan. Een jaarabonnement op Vtwonen kan je met deze mooie aanbieding krijgen van €69 voor slechts €45,-.

Vtwonen abonnement bestellen

Eigen huis & interieur

Eigen huis & interieur

Eigen huis & interieur is ook een prachtig woonblad. Net iets langer dan de Vtwonen en een stukje dikker. Zelf vind ik dat dit blad zich meer zich op architectuur en meer designmeubelen. Desalniettemin, een prachtig inspirerend blad!

Een jaar abonnement op de Eigen huis & interieur betaal je geen €82,20 maar €55,-

Eigen huis & interieur bestellen

101 woonideeën

101 woonideeen

101 Woonideeën zit een een hip nieuw jasje. In dit blad vind je veel zelfmaak tips en kan je bij andere in huis gluren. En nog een voordeel: voor een jaarabonnement betaal je nu geen €58,20 maar €42,50

101 woonideeën bestellen

Uit welk tijdschrift haal jij je inspiratie?

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

by Hippehoes

Een passie voor wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *