Kussen met zakken

Steeds vaker zie ik op website kussen met zakken. Kussens met zakken? Ja… kleine zakjes die erop zijn gestikt. Ideaal voor de afstandsbediening van je tv. Of wat stop je er anders in?

Kussen met zakken

Toen ik de eerst kussen met een zak erop zag was ik verrast. Een origineel idee maar wat moet je er mee? Daar heb ik een tijdje over nagedacht. En ik ben tot de volgende conclusie gekomen.

Wat kan je doen met een zak op je kussen?

  • Je kan er een kunstbloem indoen. Natuurlijk geen aanrader om tegen aan te zitten. Maar we hebben het ook niet over praktische ideeën;
  • Een ideaal vak voor je afstandsbediening van de televisie. Nooit meer zoeken naar dat ding… Nee, het kussen raakt hem nooit kwijt;
  • HK Living geeft aan dat het vak erg geschikt is voor bijvoorbeeld de tv-gids;
  • Maar bovenal denk ik dat je er vooral veel tegenaan moet zitten.

Misschien heb jij nog wel een goed idee!

Kussens vergelijken

Niet alleen Vtwonen heeft een kussen met zak in haar collectie. Maar nu trof ik er ook een aan van het merk HK Living. Laten we een kijken naar de verschillen.

HK Lving kussen met zak

Het kussen van HK Living lekker groot (60 x 60cm). Zo vul je in een keer je bank goed op! Verkrijgbaar in een mooi kleurtje grijs. Zo zal het combineren met kussens die je al hebt niet moeilijk zijn. Naast het zakje zijn er ook drie sier plooien aangebracht. Een extra detail om het kussen speciaal te maken.

Je koop het kussen voor €29,95. Dit is dan een aanbieding. Normaal gesproken is het kussen €10,- duurder.

Vtwonen kussen met zak

Het kussen van Vtwonen is een echt stoer kussen! Het heeft een jeans-look wat het, voor mij, een jeugdig effect geeft. Het kussen is kleiner dan het kussen van HK Living. Namelijk 50 bij 50 centimeter. Wat ik leuk vind aan het Vtwonen kussen is dat het zakje niet volledig zichtbaar is maar als het ware ‘om de hoek’ gaat. Ook dit kussen koop je voor €29,95.

HK Living kussen zak Vtwonen kussen zak

Welke vind jij mooier? Helaas kan je deze kussen niet meer kopen omdat dit een oude collectie is.
De nieuwe collectie van HK Living vind je hieronder

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

by Hippehoes

Een passie voor wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *