Kussens van Zenza

Lang geleden schreef ik al een kort artikel over het merk Zenza. Tot mijn grote schik zag ik dat ik helemaal geen voorbeelden heb gegeven. Foei! Dus vandaag laat ik een serie kussens van Zenza zien.

Zenza kussens

Door mijn vorige artikel weet je waarschijnlijk al dat Zenza een faitrade merk is. En dat je met de koop van een Zenza product de medewerkers in bijvoorbeeld Egypte een beter leven geeft. Maar wist je al hoe mooi deze kussen zijn?!

Zenza heeft een grote collectie sierkussen. Om je niet meteen gek te maken met rijen kussen heb ik twee kussens uit de serie uitgelicht.

Zenza beige kussens

De kussen zijn gemaakt van katoen. Heerlijk! Want katoen neemt vocht op, blijft lang mooi en de kwaliteit straalt er van af.

De achtergrondkleur van het kussen is beige. Hierdoor springt de witte symmetrische figuren er goed uit! De kussen hebben dezelfde figuren. Alleen bij het linker sierkussen zie je de vorm negen keer terug komen. Het leukste vind ik om de kussens samen te combineren. Of met een oudroze kleur als bijvoorbeeld de Vtwonen kussens.

De Zenza kussen hebben een normaal formaat van 40 bij 40 centimeter. Ook hoef je je niet druk te maken over een binnenkussen. Deze krijg je er gewoon bij! Je bestelt de kussens voor een prijs van €29,95 en €39,95 (aanbieding). Wat zorgt voor het prijsverschil ben ik nog niet achter. De kussens zijn van hetzelfde materiaal gemaakt en hebben hetzelfde formaat. Maar misschien maakt de prijs het juist makkelijker kiezen…

Zenza kussen 9        Zenza kussen beige

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Kussens van Zenza, 8.0 out of 10 based on 1 rating

by Hippehoes

Een passie voor wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *