Mint met bruin inspiratie

Zal ik dat toch gaan voor…? Ja, het kiezen van een kleur in je woning is lastig. Het resultaat is pas echt echt zichtbaar als de verf op je muren zit. Daarom is het belangrijk om inspiratie op te doen en deze om te zetten naar jouw smaak…

Mint inspiratie

Mijn gedachte gaat nu al een tijdje uit naar mintgroen. Een kleur waarvan een heerlijke frisse uitstraling krijgt. Nu de herfst er langzaam aan gaat komen lijkt deze kleur niet meer geschikt. Tot dat ik de volgende woonkamer tegen kwam. Bruin gecombineerd met mint!
Mint en bruin wooninspiratie
Bij deze afbeelding heb ik accessoires gevonden die er perfect bijpassen. Bovenin recht zie je een licht groenen vaas van het merk. Wat een super retro look! De vaas kost €39,95. Weet alleen niet meer waar ik deze heb gevonden.

De kussens van ‘in the mood’ komen per twee. Met een prijs van €24,95 vind ik dit niet duur.

De houten kubussen van Wooods zijn multifunctioneel. Gebruik ze als tafel, nachtkastje of hang ze op aan de muur. Natuurlijk kan je de kubussen in elke gewenste kleur schilderen. Prijs is €69,95 voor drie stuks.

Rechts onderin zie je een schaal van LODSH. De schaal is niet meer online verkrijgbaar maar de rest van de LODSH collectie is zeker de moeite waard om te bekijken.

Links van de schaal is een kandelaar van Vtwonen te zien. Een mooi design die perfect bij het geheel past.

Tenslotte zie je een kussen van La cerise sur le gateau.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

by Hippehoes

Een passie voor wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *