Snurk

Snurk dekbedhoezen

Door Hippehoes ontdek ik, voor mij, nieuwe merken. Zo ook het merk: Snurk. Begonnen door Nederlandse Peggy en Erik, en het merk heeft een inspirerend verhaal hoe het allemaal begon.Daarbij steunen zijn Stichting Zwerfjongeren. Echt een merk om extra aandacht aan te besteden.

Ontstaan van Snurk

Het begon met een gek ideetje over een kartonnen dozen dekbed. Dat zat al jarenlang in Peggy’s hoofd. Op een dag raakte Erik onverwacht zijn baan kwijt. Maar Erik was natuurlijk al jaren op de hoogte van het idee en had op zijn beurt ook een idee. Hij wilde het dekbed echt gaan maken en verkopen.

Samen werkten ze het plan uit om een deel van de opbrengst aan Stichting Zwerfjongeren Nederland te geven. Want een daklozen dekbedovertrek slaapt alleen lekker als je er ook daklozen mee helpt. Toen ook de Stichting Zwerfjongeren enthousiast reageerde, besloten Erik en Peggy de sprong te wagen.

Snurk steunen

Door het dekbedovertrek Le Clochard te bestellen steun je Stichting Zwerfjongeren. Een groot gedeelte van de opbrengst gaat namelijk naar deze stichting.

Le Clochard

 

Snurk kussens

Naast dekbedhoezen heeft Snurk sierkussens in haar assortiment. In de webshop kan je mijn favorieten bekijken.
Neem direct een kijkje naar de Snurk kussens!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Snurk , 10.0 out of 10 based on 1 rating

by Hippehoes

Een passie voor wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *