Vaderdag 2013

Binnenkort is het weer dé dag dat alle vaders van Nederland een dagje in het zonnetje worden gezet… namelijk Vaderdag!
Als blijk van waardering voor alle goede zorgen en lieve daden van het afgelopen jaar mogen alle kids de vaders op deze feestelijke dag speciaal verwennen, in de watten leggen en cadeautjes geven maar de kunst is een origineel en hip cadeau te bedenken. Dát ene cadeau waar hij echt iets mee kan.


Elk jaar weer op zoek naar juist dát waar de vaders blij van worden en mee aan kunnen komen bij vrienden en collega’s. Knutselwerkjes zijn altijd leuk en vallen gegarandeerd in de smaak maar natuurlijk geven we ook het liefst een speciaal cadeautje!
Dus vraag je jezelf af: “Wat heeft hij nodig, wat zijn de trends en waar kan hij iets mee?”.
Want een Vaderdag cadeau moet ook nog eens modern en functioneel zijn. Klinkt als een lastige en ingewikkelde klus. Uiteraard willen we de vaders niet teleurstellen en met het beste aankomen, want dat verdienen ze toch immers. Tijd om aan de slag te gaan dus!

Waar de vaders vroeger blij werden van een schroevendraaier, hamer, kniptang of kurkentrekker moeten de kids van deze tijd meegaan met de moderne ontwikkelingen anno 2013, want óók vaders staan niet stil. Inmiddels zijn alle PC’s en laptops vervangen door moderne tablets. Alle oude GSM’s en autotelefoons zijn vervangen door hippe en praktische smartphones. Zowel op de werkvloer, als thuis in huiselijke kring wordt daar gebruik van gemaakt. Kortom, overal gaan deze apparaten mee naar toe. Om de vaders blij te maken moeten we het cadeau hierop aanpassen. Wat is nou een toepasselijk cadeau? Juist, er is een trendy cadeau voor al deze vaders namelijk een Tabletcover of telefoonhoesje. Niet te duur, origineel en indien gewenst met een persoonlijke touch, helemaal 2013!

Dát is pas het ideale Vaderdag cadeau van het jaar. Hoe gaaf is het om een tabletcover met een foto van eigen kids te geven? Of een telefoonhoesje met hippe bedrukking of printjes. Het is een functioneel cadeau, niet te duur en geeft een Smartphone of Tablet een persoonlijke touch. Leuk voor nu, en blijvend om te bewaren voor later.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Vaderdag 2013, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

by Hippehoes

Een passie voor wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *