Vrolijke telefoonhoesjes

Online zijn er veel telefoonhoesjes te vinden. Meestal valt mijn oog op hardcase telefoonhoesjes maar vandaag doe ik het iets anders. Want deze vrolijke zakjes moet je eigenlijk wel gezien hebben…

Vrolijke telefoonhoesjes

Onder het motto “omdat het zonde is om je iPhone permanent te verhullen in een hoesje” is de ontwerper begonnen met een kleurige collectie telefoon sleeves. Zo is je iPhone toch beschermd maar dan wel in stijl! En ik snap de ontwerper wel. De iPhone is voor mij de mooiste telefoon om te zien. Maar ook als je geen iPhone hebt kan je een telefoonhoesje bestellen. Als je maar de afmeting doorgeeft. Heel slim, want bijvoorbeeld de nieuwe iPhone zal niet in een sleeve voor de iPhone 4(s) passen.

Je begrijpt nu wel dat de telefoonsleeves handgemaakt zijn. Dat spreek mij altijd aan. Geen fabriekswerk maar mooi Hollands handwerk. Veel leuker dan een ‘made in China’ product, toch?!

Unieke telefoonhoesjes

Als je jouw telefoonhoesje hebt uitgezocht kan je hem ook nog personaliseren. Je kan tijdens je bestelling aangeven dat je Swarovski steentjes op je hoesje wilt. Vervolgens geeft je jouw initialen door et voila… Jouw persoonlijk hoesje komt jouw kant op! Voor mij persoonlijk is dit geen meerwaarde. Maar ik kan me voorstellen dat veel mensen wel die mooie steentjes op hun telefoonhoesje willen hebben.

Nu je dit allemaal gehoord hebt ben je natuurlijk nieuwsgierig naar de collectie. Ik laat je een klein deel zien. Want de keuze is groot!

Sac ColoréSac Coloré

 

 

 

 

 

 

 

Naar de website...

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Vrolijke telefoonhoesjes, 7.0 out of 10 based on 1 rating

by Hippehoes

Een passie voor wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *