vtwonen rond kussen dupe

Vtwonen kussen velours

Een dupe (vertaling: bedotter, bedrieger) vinden is altijd leuk. Want een product goedkoper kopen is altijd mooi meegenomen. Vandaag hebben we een dupe van een kussen van Vtwonen. Een rond velours kussen van €35,95. Maar dat kan goedkoper… 

Vtwonen is een mooi merk met een fijn aanbod aan kussens. Regelmatig komen ze met een nieuwe collectie. Het ronde velours kussen bleek een groot succes want ook andere winkels hebben het ontwerp overgenomen. Maar zij bieden het aan voor een kleiner prijsje.

Allereerst het kussen van Vtwonen. Deze ziet er zo uit en heeft een doorsnede van Ø 40 cm.

Vtwonen kussen velours

Verkrijgbaar bij Fonq voor €34,95,-

Dan nu, zoek de verschillen, een ander kussen. Gemaakt van velours en verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. En heeft verrassend genoeg een doorsnede van Ø 40 cm.

Kussen rond praxis

Dit kussen is verkrijgbaar bij de Praxis voor €9,99

Maar dit is niet de enige dupe. Kijk maar mee naar het volgende kussen. Verkrijgbaar in verschillende donkere kleuren. Dit kussen is een slagje groter (Ø 45 cm).

Kussen rond xenos

Dit kussen is verkrijgbaar bij de Xenos voor €4,99

Op de foto’s kan je zien dat er wel een verschil in kwaliteit aanwezig is. Ik vind dat je direct kan zien dat de Xenos een ander, goedkoper, materiaal gebruikt. Die van de Praxis vind ik een betere dupe. Als je een Vtwonen look-a-like wilt hebben dan zal ik voor deze gaan!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
vtwonen rond kussen dupe, 10.0 out of 10 based on 1 rating

by Hippehoes

Een passie voor wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *