Warm welkom met hippe deurmatten

De herfst is begonnen dus veel troep, als bladeren, zand en modder, komt je huis in. Om dit te voorkomen en je visite warm te verwelkomen in je huis heb ik de oplossing gevonden. De deurmat! Maar een ouderwetse kokosmat voor je deur leggen hoeft niet meer. Nee, er zijn genoeg hippe matten!

De hippe deurmat

Geinige teksten en mooie vormen. De deurmat hoeft niet meer saai te zijn!

deurmatten

Ben je verliefd op Parijs? Dan is de linker deurmat echt iets voor jou! Een “echte” putdeksel deurmat leg je zo voor je deur. Voor €25,95 is hij voor jou. Helaas zit er op dit moment een te lange levertijd op. Dus nog even geduld… en de website in de gaten houden!

Gemaakt van gietijzer is de rechter design deurmat. Geen kokosmat meer voor de deur maar een echte blikvanger. Iets prijziger (€129,-) maar dan heb je wel een prachtig boomprint deurmat!

deurmatten

Een vriendin van mij heeft voor haar deur de mat ‘Oh no! Not you again’ voor haar deur liggen. En toch ga ik altijd met een glimlach naar binnen. Of is het juist door de deurmat?!

Wil je mensen juist welkom heetten. De VIP deurmat moet ze toch erg belangrijk laten voelen.

Tenslotte heb ik nog een deurmat gevonden met twee teksten erin verwerkt. Als gasten jouw huis binnen komen staat er ‘Come in’. En als ze weer weg gaan lezen ze ineens ‘Go away’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

by Hippehoes

Een passie voor wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *