Zuperzozial

Van dit merk wil je alles hebben: Zuperzozial. Prachtig materiaal en geweldige kleuren. Mijn eerste mini-collectie Zuperzozial is dit weekend gerealiseerd! Een grote kom, twee borden, slabestek en een setje van drie bakjes staan nu nog steeds op mijn keukentafel te pronken. Weg zetten in een kastje is bijna zonde…

Mijn aankopen:

Natuurlijk ben je benieuwd geworden hoe deze producten eruit zien. En uiteraard laat ik je dat graag zien.

Zuperzozial

Je ziet dat ik heb gekozen voor de kleuren grijs en roze. Het was lastig want elke kleur is prachtig! In het materiaal zitten een soort van spikkels. Hierdoor krijg je het gevoel dat de producten van steen gemaakt zijn. Alle producten van Zuperzozial zijn 100% biologisch afbreekbaar.

Zuperzozial

De borden heb ik niet gekocht om van te eten maar ik wil deze gebruiken als een soort van presenteer schalen. Groentes, chips en stukjes brood. Natuurlijk horen daar dipsauzen bij die in de drie bakjes gaan. Maar natuurlijk kan je er ook snoepjes en nootjes in doen.

Zuperzozial producten mogen in de vaatwasser. Daar heb ik opgelet want de “handwas” is voor mij al (gelukkig) lang geleden. Zet de vaatwasser op 40 graden en dan komen je spullen er weer mooi uit. Mijn vaatwasser begint met 50 graden maar die gok ga ik wagen. Wat me ook opviel is dat door het gebruik van dit materiaal (geen plastic!) alles erg licht is. Je kan je Zuperzozial spullen gebruiken voor een picknick of meenemen op vakantie.

Jouw zuperzozial collectie

Zuperzozial is ook in webshops te bestellen dus je hoeft er de deur niet voor uit.

Zuperzozial

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

by Hippehoes

Een passie voor wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *