FEST Amsterdam

Op Hippehoes is een nieuw merk te vinden: FEST Amsterdam.
In de collectie van FEST Amsterdam vind je speelse, stoere en tijdloze items, waarmee je je interieur op stijlvolle wijze aankleedt. Of je nu een modern interieur hebt of een Scandinavisch interieur, met de FEST woonitems haal je betaalbare kwaliteit in huis waar je alle kanten mee op kunt. Daarnaast is goed gekeken naar de combinaties van materialen bamboe, jute, metaal, gekleurd glas en porselein maken de woonaccessoires tot onmisbare musthaves. FEST Amsterdam is helemaal van nu!

FEST Amsterdam kussens

Bekijk alle FEST Amsterdam kussens >>

Blauwe woonaccessoires

blauwe woonaccessoires

Met blauwe woonaccessoires breng je een frisse en verkoelende sfeer in huis. De blauwe woonaccessoires passen overal in huis en zullen niet gauw vervelen. De ontspannende kleur van blauw zal jouw interieur een frisse touch geven. Met de blauwe woonaccessoires haal je een prachtige kleur in uw interieur, daarnaast is de kleur makkelijk te combineren met andere woonaccessoires. De verschillende tinten van de blauwe woonaccessoires werken ruimtevergrotend. Hierdoor zijn de blauwe woonaccessoires erg gewild in verschillende interieurs. Haal kalmte en frisheid in huis en neem een kijkje in ons brede assortiment met blauwe woonaccessoires.

Meer blauwe woonaccessoires >

Sofa Housedoctor

Soms kom je een product tegen die je gewoon moet hebben. Een krachtig design met kwalitatieve stoffen. En dan zie je het merk en dan verbaasd het je niets. Natuurlijk heeft een van jouw favoriete merken weer iets geniaals bedacht.

Sofa van Housedoctor

Dat gevoel kreeg ik direct bij het zien van de sofa van Housedoctor. Wat een gaaf design! En waarom heb ik een half jaar geleden nog een nieuwe bank aangeschaft?! Maar misschien past hij juist wel goed op een andere plek, bijvoorbeeld de slaapkamer. De liefde is er… nu nog de plek.
sofa housedoctor

En wat vind jij van de sofa van House doctor?

Sofa bekijken en bestellen

Betonnen kandelaar – zelf maken

Kandelaar

Voor wie nog net voor de kerst de sfeer in huis wil verbeteren kwam ik een leuke DIY tegen. Nooit gedacht dat ik dat zelf zal kunnen maken: een betonnen kandelaar!
Wat heb je nodig?

  • 4 kg krimparne gietmortel € 4,- (Bouwmarkt)
  • bakvorm ster 25 cm € 9,20 (horecaapparatuur.nl)
  • afwasmiddel
  • kruk
  • stanleymes
  • 1 schroef
  • boormachine
  • lettertang € 12,95 (PS ik hou van jou)
  • lettertangtape fluo roze € 1,95 (PS ik hou van jou)

Continue reading

Werken aan een prachtig bureau

Vanuit huis werken wordt steeds vaker geaccepteerd. Ga je met je laptop aan de keukentafel zitten of creëer je toch een heerlijke werkplek voor jezelf?
Het idee om naar bureaus te gaan zoeken kwam tijdens een zoektocht naar een tafel. De verkoopster had mij nooit een boekje moet geven want daar stond hij: een perfect bureau! Totally in love heb ik er een foto van gemaakt. Dit bureau staat bovenaan mijn wensenlijstje! Waarom ik hem niet meteen besteld heb: met de opbouw moet je denken aan een prijs van €800,-.

 Bureau2

 bureau1

 bureau3

 bureau4

Welke vind jij het mooist?? Het witte bureau is te koop bij Basiclabel.nl voor €199,-.

Ferm Living

Hippehoes loves Ferm Living.Daarom heb ik vandaag nieuwe kussens toegevoegd aan de webshop!
Ferm Living is gebaseerd op Scandinavische design tradities en retro charme – maar met een kenmerkende grafische rand dat elk item stevig eigentijds maakt. Ferm Living is geworteld in Denemarken, waar Trine Andersen een grafisch ontwerp studio stichtte in 2005. Het besluit om haar eigen bedrijf te starten kwam voort uit een persoonlijke visie van een vogel op een tak, klaar om op te stijgen. Die vogel blijft een deel van de Ferm Living logo vandaag.

Ferm Living is al snel uitgegroeid tot een trendsetter met haar design- en interieurproducten.
Nadat Trine het behang, met de print van de grafische vormgeving ze wilde, niet kon vinden nam ze het heft in eigen handen. En haar eerste behangcollectie werd gelanceerd in februari 2006. De reactie van design-bewuste wereldwijd publiek was overweldigend, en nu een volledige en continu groeiend assortiment van interieur producten is beschikbaar over de hele wereld. Naast de verkoop op de thuismarkt, Denemarken, Ferm Living werken nauw samen met agenten / distributeurs in de hele wereld. Zelfs zo, zijn alle ontwerpen blijven geworteld in de Deense bodem, waar het allemaal begon.

Ferm Living kussens


Interieurblog Coos-je

Wie opzoek is naar een nieuwe ideeën voor je interieur hoef je alleen op internet te zoeken voor inspiratie. Alleen is er zoveel te vinden dat je door de bomen te bos niet meer kan vinden. Vandaag heb ik daarom een blog uitgelicht..

Coos-je

De website van ‘Coos-je’ is opgericht door Stephanie Koster. Een vrouw met een liefde voor Scandinavisch interieur. En dit is terug te vinden op haar website. Elke blogpost bevat afbeeldingen van prachtige interieurs. Een bron van inspiratie! Eveneens heeft zij een webshop in Scandinavische woon accessoires met bekende en minder bekende Deense en Zweedse merken zoals Bloomingville, Fine Little Day, Ylva Skarp en Luckyboysunday.

Continue reading

Tafels op maat

Tafels op maat gemaakt

Wie net een tafels heeft gekocht krijgt waarschijnlijk ontzettend veel spijt. Als je had geweten dat er een bedrijf bestaat waar je zelf je planken kan uitzoeken en een timmerman deze vervaardigd tot een geweldige tafel had je nooit je pas door het apparaat geschoven. Want niets is leuker dan een tafel op maat.

Op maat gemaakte tafels

De eerste keer dat ik op de locatie van Frank Pouwer kwam was ik direct onder de indruk van de prachtige tafels. In een grote showroom staan prachtige voorbeelden van hoe jouw tafel eruit kan komen te zien. Er zijn verschillende manieren voor het behandelen van het hout. Zelf ben ik echt verliefd op het toepassen van epoxyhars op de oude eiken planken. Door deze behandeling krijgt het hout een dikke glimmende laag. Ook puur natuur zijn de wagonplanken echt geweldig!

Om je een indruk te geven laat ik je uiteraard een aantal foto’s zien.

Continue reading

Vaderdag 2013

Binnenkort is het weer dé dag dat alle vaders van Nederland een dagje in het zonnetje worden gezet… namelijk Vaderdag!
Als blijk van waardering voor alle goede zorgen en lieve daden van het afgelopen jaar mogen alle kids de vaders op deze feestelijke dag speciaal verwennen, in de watten leggen en cadeautjes geven maar de kunst is een origineel en hip cadeau te bedenken. Dát ene cadeau waar hij echt iets mee kan.

Continue reading

Eten en zitten in de tuin…

eten in de tuin

De lente is begonnen, de tijd om jouw tuin klaar te maken voor de heerlijke zomeravonden. Loungen, chillen en lekker eten. Is jouw tuin al klaar voor de eerste warme dagen?

Eten in de tuin

Niets is lekkerder dan te eten met een groep vrienden in de tuin. En wat heb je daar voor nodig? Een goede barbecue of buitenkeuken. Afgelopen zomer heb ik veel mensen ontvangen en heeft de barbecue op volle toeren gedraaid. Ik heb gekozen voor een echte Weber. Een stevig model en groot genoeg om een groep in een keer te voorzien van een stuk vlees.
Voor deze zomer staat de buitenkeuken al klaar. Koken voor je vrienden en familie in de tuin. Omdat het op gas werkt ideaal als de houtskool op is of als je meteen aan de slag wilt gaan. Met het pitje naar de grill kan je ook de saté saus warm houden.

Continue reading